Олімпійський тиждень у школі

2017-09-15

/Files/images/100_2162.JPG

Олімпійський тиждень проходив з 08 по 15 вересня 2017 року у всіх навчальних закладах Кагарлицького району, адже це має велику суспільне значення, спрямоване на утвердження здорового способу життя.

Зокрема у Сущанській ЗОШ І-ІІ ступенів учні протягом тижня змагалися у спритності та витривалості. Розпочалися заходи із урочистої лінійки, на якій було оголошено план проведення заходів, піднято олімпійський прапор, а учні 9 класу розповіли про виникнення, розвиток та символіку Олімпійських Ігор.

13 вересня учні початкових класів зібралися на спортивні змагання «Веселі старти». Змагалися команди на швидкість (біг в мішках), спритність (долання перешкоди), силу (перетягування канату), кмітливість та винахідливість.

Учні середніх класів також випробовували свої сили у конкурсних змаганнях «Хто швидше», які відбулися 15 вересня.

Організовано виставку малюнків «Спорт в житті людини» на якій були представлені роботи учнів 2 – 4 класів.

У п’ятницю, 15 вересня,відбувся Олімпійський урок у 5 – 9 класах, який розпочався внесенням олімпійського прапора, прозвучав Гімн олімпійців. На уроці була висвітлена історія Олімпійських Ігор, досягнення українських спортсменів в Олімпійських Іграх.

Також протягом тижня проведені виховні години:

«Здоровим бути – зі спортом дружити» (2 клас);

«Спорт – сила, краса, здоровя» (3, 4 класи);

«Історія Олімпійських ігор» (5 – 8 класи);

«Досягнення українських спортсменів» (9 клас).

Тиждень у школі пройшов цікаво, ефективно та корисно.

Як зазначила в. о. директора навчального закладу Бура Т. П.: «Ми намагаємося заохотити якомога більше дітей до занять фізичною культурою і спортом, щоб вони відмовлялися від шкідливих звичок на користь власному здоров’ю і здоров’ю усієї нації».

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi