Олімпійський тиждень 2016 у школі

2016-09-29

/Files/images/20160928_133951.jpg

“Спорт формує культуру оптимізму, культуру бадьорості”

А. В. Луначарський

З метою поліпшення якості навчально-виховної роботи з учнями з питань здорового способу життя та залучення молоді до спорту, збереження та зміцнення здоров’я, удосконалень функцій організму, підвищення фізичної та розумової працездатності, сприяння активній руховій діяльності та формування потреби у систематичних заняттях фізичними вправами з 26.09.2016 р. по 30.09.2063 р. був проведений Олімпійський тиждень у Сущанській ЗОШ І – ІІ ступенів.

Відповідно до затвердженого плану проведення Олімпійського тижня, у школі відбулись виховні години, змагання, презентації та олімпійський урок.

Педагогом-організатором Пономаренко В. О. на загальношкільній лінійці у понеділок 26 вересня було оголошено план проведення Олімпійського тижня та проведено вікторину для учнів 1 – 9 класів на олімпійську тематику.

У вівторок 27 вересня відбувся товариський турнір з баскетболу між учнями 7 – 9 класі, де перемогла, звісно ж, дружба.

У середу 28 вересня вчителем фізкультури Кривенко В. М. були проведені змагання “Веселі старти”, до участі у яких були залучені учні 5 – 8 класів. Школярі 1 – 4 класів взяли участь у грі-естафеті.

У четвер 29 вересня класними керівниками були проведені години спілкування на тему “Історія Олімпійських ігор”.

30 вересня вчителем фізкультури Кривенко В. М. на шкільній лінійці було оголошено результати Олімпійського тижня та вручено грамоти переможцям.

Всі учасники Олімпійського тижня залишилися задоволеними і висловили думку про те, що такі заходи можна і потрібно проводити частіше. Участь у них допоможе досягти олімпійських висот. Ми ще раз пересвідчилися, що в нашій школі ростуть сильні, спритні й сміливі діти. Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi