Дякуємо за співпрацю

2016-05-30

Останні місяці нинішнього навчального року запам’ятаються учням Сущанської школи чи не найбільше. Вони були насичені календарними датами, подіями, до яких відповідно проводились заходи в навчальному закладі. Серед них особливо цікаво пройшли конкурси «Писанка - 2016» та «Оберіг моєї родини», проведені за ініціативою ПрАТ «Агрофорт». Майже всі учні брали участь у виготовленні виробів. Чотири роботи конкурсу «Писанка - 2016» зайняли призові місця серед шкіл-учасниць, за що учні отримали грамоти та грошові винагороди. Решті школярам була надано товариством безкоштовний транспорт для поїздки на екскурсію в м. Київ.

Учні відвідали океанаріум «Морська казка» та Національний музей історії України у Другій світовій війні. Під час екскурсії діти занурилися в атмосферу чарівного оточення підводного світу, а в музеї Другої світової війни побачили фрагменти жахливості, яка випала на долю українців, ознайомилися з галереєю героїв фронту і тилу.

Представники ПрАТ «Агрофорту» взяли участь у шкільному родинному святі «Берегиня роду нашого» і вручили подарунки та квіти матерям-героїням села Сущани.

Педагогічний колектив, батьки та учні школи щиро дякують директору ПрАТ «Агрофорт» Онуці Л.В., працівникам товариства за ініціативу в проведенні названих конкурсів, подарунки, винагороди учням-переможцям.

Бажаємо всім працівникам «Агрофорту» надійних партнерів, доброго здоров’я та незгасаючої енергії.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi